Campania administrației Parcului Lunca Mureșului a asigurat un 1 Mai civilizat

  de Raluca Medeleanu | 1 mai 2015, 7:28 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: 1 Mai a fost sărbătorită de un număr foarte mare de arădeni, care au profitat de vremea însorită, și-au luat mașinile sau bicicletele și au evadat dintre betoanele orașului în zonele pline de verdeață ale pădurilor periferice.

  Peisajul a fost ca în ceilalți ani. Mici, grătare, pături întinse, voie bună. Doar că, anul acesta. cei de la Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului s-au asigurat ca peisajului să-i lipsească cu desăvârșire gunoaiele și nimeni să nu mai fie deranjat de muzica dată la maxim.

  Alături de Poliția Locală, ei au oprit mașinile care se apropiau de intrarea în pădure și au rugat politicos, pe fiecare șofer în parte, să respecte natura și pe ceilalți oameni sosiți la iarbă verde, oferindu-le saci de plastic pentru gunoi și bilețele îndrumătoare. Mai mult, pe parcursul zilei, aceștia au făcut controale, plimbându-se printre pături și au atenționat, sau amendat, pe cei care nu s-au conformat.

  O inițiativă demnă de lăudat care a asigurat tuturor celor ieșiți la picnic o zi frumoasă, liniștită și civilizată în natură.

  20150501_10393920150501_103952

  20150501_202129

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.