duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Camionul lui Moș Crăciun” restricționează traficul la kilometrul 0

  de Special Arad | 19 decembrie 2019, 3:50 PM | Știri Arad

  0

  În data de 22 decembrie 2019, între orele 14:00-18:00, traficului rutier va fi restricționat pe Bulevardul Revoluției, sensul de circulație dinspre Teatrul Clasic „Ioan Slavici”  spre Podgoria, tronsonul cuprins între străzile A.D. Xenopol și Romul Veliciu, pe ambele benzi de circulație.  În ședința de joi, 19 decembrie 2019,  Comisia de Sistematizare a Circulației din Municipiului Arad a avizat favorabil acestă solicitare  în vederea desfășurării acțiunii „Camionul lui Moș Crăciun”.

   

  Cu sprijinul autorităților municipale,  transportatorii din Arad, împreună cu șoferii de camion,  organizează  cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, evenimentul: „Camionul lui Moș Crăciun”.  Mai exact, în data de 22 decembrie 2019, între orele 14:30 -17:30, în Piața Revoluției, în dreptul Primăriei Arad  vor staționa camioanele care transportă cadourile lui Moș Crăciun.  Astfel timp de 3 ore, ele vor putea fi vizitate și fotografiate,  iar ajutoarele Moșului vor împărți dulciuri și mici cadouri copiilor.

  Întrucât transportatorii și șoferii de camion sunt parte activă a comunității locale, aceștia și-au propus să ofere  momente de bucurie copiilor cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.