miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un camion înmatriculat în județul Arad s-a răsturnat în Dunăre. Șoferul a fost scos mort din apă de scafandri

  de - | 4 iunie 2024, 1:06 PM | Regional

  0

  (foto: DRDP Craiova)

  Șoferul unui camion care a căzut în Dunăre de pe podul din zona localității Bahna, din județul Mehedinți, în noaptea de 3 spre 4 iunie, și-a pierdut viața.

  Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, din județul Arad, a fost scos decedat din apă de către scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți, care au intervenit imediat la fața locului. Automarfarul era încărcat cu cablaje electrice.

  Șoferul a pierdut controlul volanului, iar autocamionul a rupt parapetul de protecție, după care a plonjat în Dunăre. Adâncimea apei în locul în care s-a produs accidentul este de 16-17 metri.

  Lucrătorii de la Drumurile Naționale au intervenit pentru remedierea stricăciunilor produse și scoaterea autocamionului din Dunăre. „Pe pod nu se poate cala macaraua. Se va încerca o altă metodă de scoatere a autocamionului din apă“, a spus Cristi Tudor, reprezentantul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

  Zona în care s-a produs accidentul este cunoscută cu un risc ridicat de producere de evenimente rutiere.

  sursa: Adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.