joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Femeie din Camerun, depistată la frontiera Nădlac II cu un document ce aparţinea unei alte persoane

  de Ioana Costaș | 25 august 2023, 2:09 PM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat o femeie în vârstă de 30 de ani, din Camerun, care a încercat să treacă ilegal granița În Ungaria, folosind un document de identitate francez care aparţinea altei persoane.

  „La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, călătorind ca pasager într-un autocar înmatriculat în România, o femeie care s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autoritățile din Franța. Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări. În urma verificărilor s-a stabilit că persoana în cauză este cetățean din Camerun, în vârstă de 30 de ani, care a intrat legal în ţara noastră în baza documentelor personale. Lucrătorii noştri au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de fals privind identitatea și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a anunțat Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

  Citește și: Peste 300 de documente false sau falsificate, identificate de poliţiştii de frontieră în acest an

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.