duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Camera Deputaților a votat eliminarea pensiilor speciale, inclusiv ale magistraților

  de - | 28 ianuarie 2020, 4:17 PM | Naţional

  1

  Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 247 de voturi „pentru” și 21 de abțineri, în sesiune extraordinară, proiectul de lege privind abrogarea pensiilor speciale, inclusiv pensiile magistraților. Camera Deputaților este forul decizional.

  Dezbaterea proiectului a avut loc pe fondul nemulțumirilor magistraților și grefierilor față de prevederile acestuia, astfel că multe instanțe și parchete din țară și-au suspendat activitatea.

  Sursa: g4media.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Se va lasa cu procese grele la EU. Ca stat nu ai voie sa tot modifici pensiile oamenilor. Ca sunt normale sau speciale, oamenii isi fac planuri in baza pensiei de azi. Isi cumpara masini, isi fac planuri de viitor cu banii care ii au azi. Cum se schimba guvernul, hopa se tripleaza pensiile apoi cum case guvernul, hopa se reduc pensiile cu 80%. Cum e legal?

   Fac tot felul de promisiuni ca sa castigi alegerile apoi uita tot. Pensia e platita de „stat” nu de un partid politic. Tot statul va fi dat in judecata. Cine va pus sa creeati pensii speciale? O nebunie. Dar daca le ati inventat, platiti le

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.