Camera de Comerţ Arad pregăteşte lucrători în comerţ

  de Special Arad | 14 iunie 2019, 12:42 PM | Știri Arad

  0

  În următoarea perioadă CCIA Arad organizează cursul de calificare Lucrător în Comerţ.

  Cursul se adresează persoanelor care au absolvit învăţământul minim obligatoriu (8 clase) şi care doresc să se califice sau să-şi perfecţioneze cunoştinţele în domeniu, dar şi celor care doresc să își deschidă o firmă/magazin – certificatul de lucrător comercial  fiind necesar la dosarul ce se depune la Registrul Comerțului- în vederea deschiderii firmei.

  După absolvire se eliberează un certificat de absolvire, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă dobândirea următoarelor competente: Dezvoltare personal; Igiena şi securitatea muncii; Lucrul în echipă; Organizarea locului de muncă; Pregătirea pentru integrarea la locul de muncă; Tranziţia de la şcoală la locul de muncă; Rezolvarea de problem; Satisfacerea cerinţelor clienţilor; Comunicarea profesională; Protecţia consumatorului; Organizarea unităţii comerciale; Administrarea mărfurilor; Patrimoniul unităţii comerciale; Analiza ofertei de mărfuri alimentare; Analiza de mărfuri nealimentare; Aprovizionarea cu mărfuri a sălii de vânzare

  Condiţii de acces: participanţii trebuie să fie absolvenţi ai şcolii generale obligatorii (conform Legii învăţământului nr. 84/1995) sau ai învăţământului obligatoriu raportat la data absolvirii de către aceştia.

  Evaluarea finală se va face prin acordarea de note de către o comisie de verificare, pe baza unui test de cunoştinţe teoretice generale şi a unei probe practice executate de cursant fie la locul de muncă fie simulare.

  Tipul de certificat obţinut în urma finalizării cursului: Certificat de Calificare recunoscut de Ministerul Educație Naționale și Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

  Acte necesare pentru înscrierea la curs:

  •  copie după actul de identitate
  •  copie după certificatul de naştere
  •  copie după certificatul de căsătorie (dacă e cazul)
  •  copie după ultimul act de studii sau foaia matricolă
  •  adeverinţa medicală (cu specificaţia „clinic sănătos”)

  Informații și înscrieri: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, strada Cloșca nr.5, tel.: 0730188299, e-mail: [email protected]

  Persoană de contact: prof. Carmen Marinela Crișan – manager formare profesională.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.