joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Camera de Comerț Arad organizează examen iniţial pentru „Administrator de condominii”

  de Special Arad | 27 august 2019, 9:23 AM | Știri Arad

  1

  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad informează arădenii că deţine în sistemul cameral autorizaţia necesară derulării cursului de ADMINISTRATOR DE CONDOMINII.

  Astfel, în data de 12 septembrie 2019, ora 17:00, la sediul instituţiei se va organiza examenul iniţial – este un examen de cunoştințe de bază şi se adresează persoanelor atestate ca şi administrator sau tuturor celor ce pot dovedi experienţa în domeniu. În urma absolvirii acestui examen – persoanele declarate admise vor beneficia de reducerea numărului de ore la jumătate.

  Persoanele interesate sunt aşteptate să se înscrie până la data de 2 septembrie 2019, în vederea obţinerii bibliografiei de examen.

  „Meseria de administrator condominiu implică o doză mare de responsabilitate, este important ca cei care activează în domeniu să fie la curent cu reglementările în vigoare şi să aibă o bună pregătire teoretică și practică”, declară preşedintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

  Documente necesare înscrierii:

  •  copie buletin/carte de identitate;
  •  copie certificat de naştere;
  •  copie certificat de căsătorie, dacă este cazul;
  •  copie diplomă studii medii sau studii superioare.

  „Pentru a putea presta această activitate este nevoie de un certificat de calificare profesională, eliberat de un centru de formare profesională  și de un atestat eliberat de primar, plus cazierul judiciar care să dovedească faptul că nu ați suferit nicio condamnare pentru o infracțiune economico-financiară”, informează managerul Centrului de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad, prof. Carmen Crişan.

  La absolvirea cursului se eliberează certificatul de calificare profesională, solicitat de autoritățile publice locale pentru dobândirea calității de administrator de condominii.

  Informații suplimentare: CCIA Arad – prof. Carmen Crişan, telefon 0730 188 299, email [email protected].

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Buna ziua!
   Am citit, Camera de Comerț Arad organizează examen pentru „Administrator de condominii”
   Am terminat Liceu Economic si curs pentru Contabil Autorizat.In prezent sunt si Administrator. Lucrez in contabilitate din 1970.
   As dorii sa stiu cat dureaza acest curs si cat costa? Nu sunt din Arad. Stept raspuns.Va multumesc!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.