Călin Palca s-a oprit brusc din drum, la doar 30 de ani. E tristețe imensă printre cei care l-au cunoscut

  de Lucian Dănilă | 21 septembrie 2020, 8:53 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Avea doar 30 de ani și o clipă de neatenție, de ghinion, o clipă fatidică, ne-a arătat nouă, muritorilor, cât de fragil este firul dintre viață și moarte. Arădeanul Călin Palca era într-o drumeție cu motocicleta sa, prin județul Mureș, o drumeție cum a mai făcut zeci, sute…

  A fost un weekend cu soare, dar pentru toți cei care l-au cunoscut s-a întunecat în acea secundă în care Călin s-a oprit brusc din drum. Apropiații lui spun că s-a uitat o fracțiune de secundă înapoi, într-o curbă, moment în care a ieșit de pe carosabil și a lovit acel stâlp, în localitatea Brâncovenești. Se întâmpla ieri la ora 14…

  Mecanic de profesie, Călin era pasionat de tot ceea ce însemna mișcare, natură, spațiu, senzații. Îi plăcea enorm motocicleta, dar îndrăgea și sporturile de iarnă, snowboard sau schi, așa cum, arădean fiind, îi plăcea și UTA, fiind unul dintre susținătorii echipei roș-albe.

  Prietenii i-au umplut pagina de Facebook cu mesaje de condoleanțe care toate merg în aceeași idee: „ai plecat mult prea repede, Călin…”

  Drumuri line și uscate printre îngeri, Călin Palca!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.