duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Călin a fost prins cu 5 kilograme de cocaină! Riscă închisoarea pe viață

  de Special Arad | 16 august 2016, 2:04 PM | Regional

  1

  Un orădean în vârstă de 35 de ani a fost arestat în Cambodgia, după ce a fost prins că încerca să introducă aproape 5 kilograme de cocaină în această ţară.

  Potrivit site-ului cambodiaexpatsonline.com, care a şi făcut publică o fotografie de paşaport a acestuia (foto), bărbatul se numeşte Adrian – Călin Varadi şi a fost capturat duminică pe aeroportul internaţional Phnom Penh.

  „Românul, care s-a îmbarcat în cursa QR970 (al companiei Qatar Airways) de la Doha la Phnom Penh, a fost arestat la ora locală 3:50pm cu 4,96 kilograme de cocaină asupra sa”, a declarat, conform Agerpres, generalul Meas Vyrith, secretar general al Autorităţii Naţionale de Combatere a Drogurilor (NACD), într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a NACD, scrie ebihoreanul.ro.

  Suspectul a fost ridicat şi dus la Departamentul Antidrog, pentru întrebări.

  Potrivit Agerpres, în Cambodgia traficul de droguri nu se pedepseşte cu condamnarea la moarte, însă, potrivit legii, un traficant prins cu peste 80 de grame de droguri asupra sa riscă închisoarea pe viaţă, scrie BIHOREANUL.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.