Calendarul de cursuri pentru anul 2021 al Camerei de Comerţ Arad

  de Special Arad | 12 ianuarie 2021, 9:57 AM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  În domeniul formării profesionale continue și al educației permanente, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad este principalul furnizor de programe de formare profesională specializat în diverse domenii de activitate.

  Cursurile care oferă calificări atestate sunt autorizate de către Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a judeţului Arad și recunoscute, la nivel național, de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Ministerul Educației Naţionale.

  Colaborăm cu lectori și formatori provenind din instituții educaționale prestigioase, precum și cu specialiști recunoscuți în domeniile lor de competență.

  CCIA Arad își propune să adapteze permanent oferta de cursuri, astfel încât să răspundă noilor tendințe și provocări din domeniu. De aceea, suntem deschiși propunerilor beneficiarilor cu privire la noi cursuri, modificări de structură, noi tematici sau alte aspecte care să contribuie la dezvoltarea sectorului privat, să sprijine modernizarea instituțiilor publice și activitatea zonei private”, explică preşedintele CCIA Arad, domnul arh. Gheorghe Seculici.

  Ca şi noutate, începând de anul acesta, CCIA oferă servicii personalizate la solicitarea arădenilor:

  Consultanţă

  – în domeniul resurse umane

  – în motivarea echipei

  – în domeniul strategiilor regionale privind resursele umane

  Consiliere

  – Realizarea planurilor personale de cariera

  – Evaluarea performanţelor

  – Optimizarea proceselor

  Coaching

  – Team coaching – coaching pentru creșterea performanţelor echipelor focalizat pe nevoile imediate şi a celor pe termen mediu

  – Coaching strategic – facilitatea conștientizării şi asumării unor măsuri strategice

  Personalizarea se face în urma unei solicitări şi a unei evaluări inițiale a nevoilor organizației, în baza căreia se va stabili un plan de intervenție personalizat ce conține măsuri si termene de realizare.

  CALENDAR CURSURI CCIA ARAD – ianuarie – iunie 2021

  – Inspector în domeniul Sănătăţii şi Securităţii în Muncă – ianuarie

  – Manager proiect – ianuarie

  – Administrator condominiu – ianuarie

  – Intrastat – februarie

  – Expert achiziţii publice – februarie

  – Inspector resurse umane – februarie

  – Consilier pentru dezvoltare personală – martie

  – Responsabil protecţia datelor – martie

  – Contabil – martie

  – Arhivar – aprilie

  – Formator – aprilie

  – Responsabil mediu – aprilie

  – Agent Imobiliar – mai

  – Inspector Resurse Umane – mai

  – Manager proiect – mai

  – Auditor în domeniul calităţii – iunie

  – Tehnician proiectant urbanism şi amenajarea teritoriului – iunie

  „Anul ce s-a încheiat ne-a forţat să ne adaptăm şi să gasim noi soluţii pentru desfăşurarea activităţii de formare profesională. Astfel am aplicat şi respectăm toate măsurile necesare de protecţie pentru a putea interacţiona în siguranţă şi sperăm să ne reîntâlnim cu bine la noile serii de cursuri în 2021!”, informează prof. Carmen Crişan.

  Camera de Comerț anunță că poate organiza și alte cursuri, la cerere, care nu sunt prevăzute în program.

  Datele de începere ale cursurilor pot suporta modificări și se stabilesc în funcție de numărul de înscrieri sau la cerere. Cursurile se vor desfășura la sediul Camerei de Comerț și Industrie si Agricultura Arad – strada Cloşca nr. 5 sau online, iar membrii CCIA Arad beneficiază de discount în funcție de nivelul cotizației pentru care au optat.

  Înscrieri şi informaţii suplimentare la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad – Centrul de Formare Profesională, prof. Carmen Crişan, [email protected], +40730 188 299.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.