„Călătorul” – expoziție de fotografie și grafică PC la Colegiul Național „Moise Nicoară”

  de Special Arad | 21 mai 2019, 9:18 PM | Cultură | Educaţie

  0

  Colegiul Național „Moise Nicoară” organizează cea de-a XX-a ediție a expoziției de fotografie & grafică PC „Călătorul”, la care pot participa elevii de gimnaziu și de liceu, precum și absolvenții de liceu.

  Înscrierea se face cu maxim 10 lucrări / participant și pot fi fotografie sau grafică PC pe tematica călătoriei, cu precizarea ca dimensiunea lor trebuie să fie mai mare de 1 MB. Acestea pot fi trimise până în data de 23 mai 2019 la adresa de e-mail [email protected], fie atașate, fie prin wetransfer.

  „Ai călătorit pe alte plaiuri de curând? E minunat să schimbi decorul, nu-i așa ? Așteptăm cu nerăbdare fotografiile tale! Vrem să vedem ce tip de arhitectură, ce tradiție și ce oameni a conturat aparatul tău de fotografiat. Nu ai reușit să vizitezi alte țări? Nu e nicio problemă! Suntem convinși că ai reușit să faci cel puțin o călătorie în adâncul tău, poate ai luat un bilet de avion de la «Supărarea de azi» la «Bucuria de mâine» sau poate doar ai ales să mergi într-o croazieră pe mare, cu vaporul «Emoții», să simți puterea valurilor – se anunță pe pagina de Facebook a Colegiului Național „Moise Nicoară” (text: Țica Maria, absolventă CNMN 2018, studentă în anul I la UVT, Facultatea de Economie).

  Fotografiile care vor fi expuse vor fi alese împreună cu părintele Pantelimon de la Mănăstirea Oașa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.