duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update Călătoria în lumea magică a poveștilor orientale la Teatrul de Marionete – anulată

  de Special Arad | 29 ianuarie 2022, 12:23 PM | Cultură

  0

  UPDATE – Trupa Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad anulează spectacolul „O mie și una de nopți – Aladin și lampa fermecată” – programat duminică, 30 ianuarie, de la ora 11:00.

  Spectatorii care au cumpărat bilete online pot trimite un email pe adresa [email protected] în care să își exprime dorința de a le returna.

  În cazul se dorește folosirea biletului pentru orice alt spectacol din repertoriul Trupei Marionete este necesară o rezervare telefonică prealabilă la: 0357/414.180,0357/414.181 și 0746.673.691.

  Știrea inițială: O nouă duminică, o nouă poveste pe scena Trupei Marionete. „O mie și una de nopți – Aladin și lampa fermecată” este istoria care vă invită să descoperiți, duminică, 30 ianuarie, de la ora 11:00, pe scena Trupei Marionete, două lumi magice: cea a marionetelor și cea a poveștilor orientale.

  „Șeherezada și trupa sa de actori istorisesc regelui Șahriar povestea lui Aladin și a lămpii fermecate în speranța că vor îmblânzi mânia regelui dezamăgit în dragoste. Aventurile lui Aladin – la început copil mai neastâmpărat decât toți copiii din cetate la un loc, apoi tânăr curajos și dornic de a cuceri mâna prințesei, întâlnirea acestuia cu Marele Vrăjitor și cu Djinul din lampă, descoperirea lumii din palatul sultanului, șirul de evenimente care-l transformă pe tânărul Aladin din haimana de piață în prinț – toate îl conving până în final pe rege că Șeherezada merită să trăiască și să-l facă părtaș la o nouă poveste”, spun creatorii spectacolului.

  Vă așteaptă să trăiți alături de ei magia plină de parfum a nopților orientale, actorii: Adina Doba, Lenuța Dorobanțu, Izabela Cotescu, Lăcrimioara Szlanko, Cristian Bordaș și Sorin Dorobanțu. Regia spectacolului poartă semnătura Oanei Leahu, scenografia – cea a lui Nelu Pitic, iar muzica – cea a regretului Pedro Negrescu. Costumele sunt create de Sir.

  Vă reamintim că biletele, care costă 20 pentru adulți, 10 lei – pentru pensionari și studenți și 5 lei pentru preșcolari și elevi, se pot achiziționa,  în limita locurilor disponibile, fie online de pe platforma www.eventim.ro fie prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0357/414.180, 0357/414.181 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00. Spectatorii care și-au făcut rezervare își vor ridica biletele, de la casieria Sălii Marionete, Str. Episcopiei nr. 15, de marți până vineri între orele 10:00 – 14:00, duminică până cel târziu la ora 10:30. După această oră, rezervările se anulează. Casieria este deschisă de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00, duminică, în intervalul 9:30 – 10:55.

  Accesul la spectacolele Trupei Marionete  este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

  Măsura se aplică tuturor spectatorilor cu vârsta peste 12 ani.

  Participarea publicului este permisă până la 30% din capacitatea maximă a sălii, cu purtarea obligatorie a măștii de protecție.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.