Câinele-erou Todd și-a salvat stăpâna de un şarpe cu clopoţei

  de - | 3 iulie 2018, 9:07 AM | Animal Special | Internaţional

  1

  (foto: Facebook/Paula Godwin)

  Un câine din rasa Golden Retriever este eroul săptămânii în statul Arizona, după ce şi-a salvat stăpâna de muşcătura unui şarpe cu clopoţei, din nefericire ajungând el însuşi victima reptilei veninoase, scrie Adevărul, citând Daily Mail.

  Căţelul, pe nume Todd, era într-o excursie cu Paula Goodwin, stăpâna lui, în Anthem, Arizona, când cei doi au dat peste un şarpe cu clopoţei. Chiar în momentul în care Goodwin urma să calce pe reptilă, Todd a observat animalul şi a sărit în faţa piciorului stăpânei sale.

  Din păcate, eroismul lui a avut şi consecinţe neplăcute, câinele fiind muşcat de faţă. Ca reacţie la veninul şarpelui, obrazul patrupedului s-a umflat foarte mult. Imediat după incident, căţelul a fost dus de urgenţă la Spitalul veterinar Anthem, a primit tratament adecvat şi medicii se aşteaptă ca Todd să se recupereze complet.

  Goodwin a postat pe contul său de Facebook poze cu Todd, scriind: „Căţelul meu erou, Todd, m-a salvat”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.