marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Câine agresiv, scos dintr-o curte din Arad cu ajutorul jandarmilor

  de Special Arad | 6 decembrie 2021, 7:29 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Captură video - Jandarmeria Arad )

  Comunicat. Jandarmii arădeni au intervenit din nou pentru imobilizarea unui câine agresiv. S-a întâmplat in această după amiază, intr-un cartier din municipiul Arad, unde o femeie s-a trezit cu un câine, din rasa Amstaff, în mijlocul curții casei sale.

  Când a încercat să-l scoată de pe proprietate, câinele a devenit agresiv mârâind la aceasta. De teamă să nu fie mușcată, atât ea cât si copilul ei, femeia a sunat la 112 cerând ajutor.

  Un echipaj de Jandarmerie a ajuns de urgentă la adresa indicată, însă câinele dispăruse.

  După minute bune de căutări în împrejurimi, câinele a fost reperat, si ,,înarmați” cu materialele folosite in misiuni de restabilire a ordinii publice, jandarmii au reușit legarea într-o lesă si conducerea câinelui într-o zonă sigură.

  La fața locului a fost solicitat un echipaj de ecarisaj care a preluat câinele si l-a transportat la Adăpostul de Animale Arad.

  Din fericite nimeni nu a fost rănit.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.