Câine agresiv, scos dintr-o curte din Arad cu ajutorul jandarmilor

  de Special Arad | 6 December 2021, 7:29 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Captură video - Jandarmeria Arad )

  Comunicat. Jandarmii arădeni au intervenit din nou pentru imobilizarea unui câine agresiv. S-a întâmplat in această după amiază, intr-un cartier din municipiul Arad, unde o femeie s-a trezit cu un câine, din rasa Amstaff, în mijlocul curții casei sale.

  Când a încercat să-l scoată de pe proprietate, câinele a devenit agresiv mârâind la aceasta. De teamă să nu fie mușcată, atât ea cât si copilul ei, femeia a sunat la 112 cerând ajutor.

  Un echipaj de Jandarmerie a ajuns de urgentă la adresa indicată, însă câinele dispăruse.

  După minute bune de căutări în împrejurimi, câinele a fost reperat, si ,,înarmați” cu materialele folosite in misiuni de restabilire a ordinii publice, jandarmii au reușit legarea într-o lesă si conducerea câinelui într-o zonă sigură.

  La fața locului a fost solicitat un echipaj de ecarisaj care a preluat câinele si l-a transportat la Adăpostul de Animale Arad.

  Din fericite nimeni nu a fost rănit.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.