Cadrele didactice susţin proba scrisă la examenul de titularizare

  de Special Arad | 11 July 2018, 8:33 AM | Educaţie

  0

  Peste 31.000 de candidaţi susţin, miercuri, proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice vacante în învăţământul preuniversitar, anunţă Ministerul Educaţiei Naţionale.

  Proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar se va desfăşura miercuri, 11 iulie, începând cu ora 10:00, în 87 centre de examen.

  “Pentru susţinerea acestei probe s-au înscris 31.052 de candidaţi, număr în creştere comparativ cu anul trecut (27.551 de candidaţi). Dintre aceştia, 4.625 de candidaţi sunt absolvenţi din promoţia curentă. Aceştia îşi pot valida fişele de înscriere cel târziu până în dimineaţa zilei de 11 iulie, ora 9:00”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, de Ministerul Educaţiei Naţionale.

  La nivel naţional sunt disponibile peste 4.500 de posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Dintre acestea, 3.354 de posturi didactice/catedre vacante sunt în mediul urban şi 1.148 în mediul rural.

  sursa: Mediafax.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.