Cadoul perfect pentru un cuplu? Un espressor automat!

  de - | 7 februarie 2020, 5:25 PM | Advertorial | Recomandările editorilor

  1

  Espressor automat Philips EP2220/10

  Ai fost vreodată pus în situația de a cumpăra un cadou pentru un cuplu, fie la cununia lor, fie un cadou de casă nouă și nu ai știut ce să cumperi? Lenjeriile de pat, seturile de argintărie sau ramele foto digitale sunt deja de domeniul trecutului. De asemenea, nu cred că îți dorești să le cumperi ceva de care să nu se bucure.

  Atunci vine întrebarea: Ce poți să cumperi unui cuplu tânăr care probabil are de toate în apartament?

  Dacă știi că sunt băutori de cafea și nu dețin un espressor automat, atunci ai găsit cadoul perfect! Tot ce mai trebuie să faci este să găsești modelul potrivit, care să se încadreze în bugetul tău.

  Din fericire există numeroase modele pe piață, de la cele mai simple, până la cele utilizate în cafenele. Ai opțiuni nelimitate!

  Dacă nu știi exact ce tip de espressor automat să alegi, te ajutăm noi cu 5 criterii de selecție.

  1. Bugetul

  Știm că vrei să faci un cadou special, dar trebuie să iei în considerare și bugetul pe care îl ai. Așa cum am menționat anterior, există diverse modele de espressoare automate. De aceea, va trebui să te gândești la suma de bani pe care ești dispus să o aloci pentru acest cadou.

  Prețul unui espressor automat pleacă de la 300 de lei și poate ajunge și până la 25000 de lei.

  2. Puterea aparatului

  Un alt lucru important pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când alegi un espressor automat este puterea aparatului. Cele mai slabe espressoare au între 500W și 800W iar cele profesionale pot avea o putere de 2500W.

  Având în vedere că faci un cadou unui cuplu care nu deține o cafenea, un espressor cu o puterea de 800-1000W ar fi ideal. Prețul unui astfel de espressor este de aproximativ 400 de lei.

  Dacă dorești un aparat mai performant, cu o putere de până la 1500W și presiune de până la 20 de bari, trebuie să știi că prețul poate ajunge și la 3700 de lei, însă găsești și modele la 800 de lei, în funcție de brand și de model.

  3. Număr de preparate

  Dacă știi că sunt cu adevărat pasionați de cafea, trebuie să te gândești și la numărul de preparate pe care espressorul automat le poate realiza. Există aparate care pot face doar espresso simplu, scurt.

  Astfel, cel mai bine este să optezi pentru un aparat care poate face minim 4 preparate. Printre acelea să se numere și preparate cu lapte precum cappuccino sau caffe latte.

  4. Tipul de cafea

  Atunci când alegi un espressor automat trebuie să selectezi și tipul de cafea. În funcție de preț și de model poți alege între cafea boabe, cafea măcinată și capsule de cafea.

  Aparatele care funcționează pe cafea boabe au o râșniță integrată și astfel te poți bucura de cafea proaspătă în fiecare dimineață. Aceste aparate sunt destul de piperate la preț, așa că este mai bine să alegi un aparat care funcționează pe bază de capsule de cafea.

  Beneficiul aparatelor care funcționează pe capsule este varietatea de arome și tipuri de cafea. Astfel, există aparate care au zeci de tipuri de capsule. Poți face caffe latte, ciocolată caldă, cortado, espresso lung sau scurt.

  În această categorie, poți găsi espressoare de la Bosch care funcționează cu diferite capsule de la Tassimo.

  De asemenea, aceste espressoare sunt mult mai ușor de utilizat și de întreținut, însă capsulele cu arome sunt mai scumpe decât o pungă de cafea boabe sau măcinată.

  Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi un espressor automat. Dacă vrei să oferi un cadou potrivit, gândește-te și la culoarea espressorului și la mărimea acestuia. Astfel, te asiguri că aparatul are loc și se potrivește cu decorul bucătăriei.

  În final, nu uita să le cumperi și un pachet de capsule sau de cafea pentru a testa împreună cu aceștia noul espressor.

  Cu acest cadou nu vei da greș și îți vor mulțumi în fiecare dimineață când își beau cafeaua delicioasă împreună.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.