Cadavrul unui copil de aproximativ opt ani a fost descoperit, fără picioare, în cartierul Bujac

  de Special Arad | 31 October 2021, 9:48 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Un copil de aproximativ opt ani a fost descoperit mort, fără picioare, în cartierul Bujac.
  Poliţiştii din Arad sunt în alertă după ce, printr-un apel la 112, s-a anunţat că pe o stradă din cartierul Bujac, în apropierea unui cimitir, a fost găsită talpa unui picior ars, iar în apropiere se află mai multe lucruri incendiate. La faţa locului, poliţiştii au descoperit, la aproximativ 100 de metri de locul în care au fost găsite resturile umane arse, cadavrul unui copil de aproximativ opt ani, fără picioare. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, făcându-se cercetări pentru omor.

  Poliţiştii lucrează la identificarea cadavrului în condiţiile în care în zona în care a fost făcută macabra descoperire nu a fost raportată dispariţia niciunui copil. Deocamdată nu avem nicio reacție a IPJ Arad.

  Sursa goto: Arhivă Google

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.