Update Cadavrul unui bărbat a fost descoperit plutind în apele Crișului Alb

  de Andrei Fuliaș | 9 aprilie 2019, 2:20 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai Inspectoratului de Poliție Județean Arad au fost alertați după ce o persoană a zărit un corp care plutea pe apele Crișului Alb.

  Mai exact, o persoană a sunat la 112 după ce a văzut cum corpul unei persoane efectiv plutea pe apele Crișului Alb, în zona Pădurii Somoș, dintre localitățile Șicula și Țipar.

  Ajunși la fața locului, reprezentanții ISU au constatat că este vorba despre un cadavru în stare avansată de putrefacție.

  La momentul la care noi redactăm aceste rânduri, putem spune doar că este vorba despre cadavrul unui bărbat, însă identitatea sa rămâne deocamdată necunoscută.

  Totodată, la fața locului se deplasează și echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

  Revenim cu mai multe informații, pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

  Atenție, fotografia nu este de la fața locului, fiind una de arhivă, cu caracter ilustrativ.

  Update

  Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad informează despre incident că: „polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, de un bărbat din localitatea Țipari, despre faptul că pe albia râului Crișul Alb, situat în extravilanul localității Țipari, se află un cadavru în stare avansată de putrefacție, acesta fiind descompus.
  Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei.
  De asemenea, se efectuează cercetări pentru stabilirea identității cadavrului”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.