duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivCadavrul carbonizat al unui bărbat din Pecica a fost găsit în interiorul mașinii care ardea. Informațiile conduc spre o sinucidere | Foto

  de Andrei Fuliaș | 5 martie 2020, 2:26 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  La doar câteva zile de la crima odioasă petrecută la o fermă din apropierea satului Turnu, localitate ce aparține de orașul Pecica, atunci când un cioban și-a omorât în bătaie prietenul de pahar, autoritățile au făcut o altă descoperire macabră, la doar câțiva kilometri distanță.

  Mai exact, din informațiile pe care le deținem, se pare că în dimineața acestei zile, în jurul orei 10 și jumătate, un fum gros a fost observat de la distanță de către un echipaj al Poliției Locale Pecica. Fumul venea din zona fostei stații de asfalt a celor de la Astaldi, de pe vremea când se lucra la construcția autostrăzii Nădlac-Arad. Echipajul de Poliție Locală s-a dus de urgență la fața locului pentru a vedea despre ce este vorba, iar când au ajuns în apropiere au văzut un autoturism care era cuprins de flăcări. Apropiindu-se mai mult de mașina care ardea ca o torță, polițiștii locali au avut șocul vieții lor, observând că în mașină se afla și un corp uman. Aceștia au anunțat de urgență pompierii și poliția, având în vedere că la mijloc putea fi vorba ori despre o crimă, ori despre o sinucidere.

  Am reușit să aflăm că respectivul cadavru era al unui bărbat de 64 de ani, din Pecica, iar autoturismul cuprins de flăcări era o Skoda Fabia de culoare gri, cu numărul de înmatriculare AR 50 RAC. Se pare că autoturismul era chiar al bărbatului al cărui cadavru carbonizat se afla înăuntru.

  Tot pe surse, am aflat că bărbatul, pe numele său Mihai Gărdurariu, ar fi lăsat și un bilet de adio, semn că la mijloc ar putea fi vorba despre o sinucidere. Însă în acest sens nu este nimic confirmat oficial deocamdată, autoritățile cercetând în continuare împrejurările în care s-a întâmplat totul.

  Deși Pecica este oraș, vorbim despre o comunitate relativ mică, cel puțin în comparație cu Aradul, astfel că informațiile circulă destul de repede. Astfel, sursele noastre spun că Mihai Gărdurariu nu se afla într-o situație tocmai roz, acesta având probleme financiare și, mai mult, având multe datorii. Concret, se pare că acesta se ocupa cu operațiuni de branșamente la rețeaua de gaz și că ar fi luat mai multe lucrări în decursul ultimelor luni, poate chiar ani, pe care nu le-ar mai fi efectuat, sau le-ar fi efectuat foarte târziu, însă pentru care ar fi încasat sume mari de bani de la oameni. Astfel de informații, despre bărbatul în cauză, au circulat în Pecica în ultimul an de zile, însă nimeni nu s-ar fi așteptat ca acesta să aibă un asemenea sfârșit tragic.

  Deocamdată, deși primele indicii duc spre o sinucidere, oamenii legii nu exclud și alte ipoteze, așa că nici noi nu ne putem exprima concret în acest sens.

  ATENȚIE, imaginile de mai jos pot avea un puternic impact emoțional!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.