News AlertCadavru recuperat din Crișul Negru pe raza comunei Zerind!

  de Tudor Bogdan | 30 aprilie 2014, 3:12 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  O echipă a ISU Arad a recuperat în această după amiază cadavrul unei persoane, o femie, deocamdată neidentificată, care s-a înecat în râul Crișul Negru.

  O echipă a Procuraturii s-a deplasat la fața locului pentru a efectua o anchetă referitoare la identitatea victimei. Cadavrul a fost recuperat în zona localității Zerind, la granița dintre județele Arad și Bihor.

  Odată cu încălzirea vremii, echipele ISU Arad au avut mai multe alerte de acest gen. Tot mai multe persoane se hazardează să intre în apele râurilor fără a lua în calcul că apa este, încă, foarte rece iar debitul râurilor este unul ridicat.

  Vom reveni cu amănunte în ceea ce privește ancheta în acest caz.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.