marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Cadavrul unui bărbat găsit pe râul Mureș, la Trei Insule. UPDATE. Cadavrul a stat între 3 și 6 luni în apă

  de Ioana Costaș | 24 aprilie 2023, 8:07 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  foto: Arhivă

  Pompierii arădeni au fost solicitați să intervină, duminică seara, pentru recuperarea unui cadavru care plutea pe râul Mureș, în zona Trei Insule.

  Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost observat de câteva persoane care se plimbau cu barca pe râu. Acestea au sunat la 112 și au sesizat faptul că pe râul Mureș, în zona Trei Insule, în zona malului, plutește ceea ce pare a fi un cadavru.

  „În data de 23 aprilie, în jurul orei 19:00, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială de intervenție, care are în dotare o barcă de salvare și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă, pentru recuperarea unui cadavru din râul Mureș, zona Trei Insule. La sosirea echipajelor de intervenție a fost identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, plutind pe râul Mureș în apropierea malului. Cadavrul a fost extras din apă de către pompieri, iar cazul a rămas în atenția organelor abilitate pentru cercetări”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

  Potrivit informațiilor noastre, cadavrul se află în avansată de descompunere, astfel că o identificare a acestuia nu a putut fi efectuată ieri.

   

  UPDATE

  Reprezentanții IPJ Arad spun că trupul neînsuflețit al bărbatului ar fi stat în apă între 3 și 6 luni. Momentan, cadavrul nu a fost identificat. Acesta a fost transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei în urma căreia va fi stabilită și cauza decesului.

  „În seara zilei de 23 aprilie, în jurul orei 19,00, polițiștii au fost sesizați despre prezența unui cadavru în Mureș, în zona Trei Insule. Din primele verificări, este vorba de un bărbat, care ar fi stat în apă aproximativ 3-6 luni, trupul neînsuflețit fiind în stare avansată de descompunere. Cadavrul a fost transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului și identificarea persoanei”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.