Transport agabaritic și restricții de trafic, astăzi, între Sibiu și Frontiera Nădlac II

  de Special Arad | 1 November 2022, 8:54 AM | Naţional | Știri Arad

  0

  (foto: DRDP Timișoara)

  Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara și Poliția Română anunță că astăzi, 1 noiembrie, are loc un transport agabaritic pe traseul Sibiu – A1 – Holdea – DN 68A – Margina – A1 – PTF Nădlac II. Transportul este format dintr-un camion cu greutatea de 120,2 tone.

  Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Transportul este însoțit de un echipaj de poliție rutieră.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.