Ca la noi, la nimeni! „Gata! Au rezolvat reabilitarea DJ 973 Sebiș – Beliu!”

  de G. Tomescu | 28 mai 2018, 12:55 PM | Știri Arad

  4

  „Gata, domnii șefi de la CJ Arad au «rezolvat» reabilitarea DJ 973 Sebiș- Beliu!!!… Au început reabilitarea drumului cu un marcaj nou. Reabilitare… model Cionca & Bîlcea!!! Priviți… și faceți-vă cruce”, scrie Dan P. într-o postare pe Facebook și, într-adevăr, nu prea mai are rost să comentăm prea mult „minunea”. Imaginile vorbesc de la sine.

  La ce le va folosi șoferilor acele linii trasate la mijlocul drumului… numai „muncitorii” care executat „lucrarea” știu (obligatoriu între ghilimele, pentru că muncitori și lucrare sunt termeni cel puțin exagerați). Oricum, șoferii vor fi nevoiți să facă jaloane printre cratere (aici nici nu mai e nevoie de ghilimele).

  În luna martie, când locuitorii din Horia au organizat un protest din cauza stării dezastruoase a drumului județean 709, Consiliul Județean Arad a anunțat că se va pune serios pe treabă și va repara majoritatea drumurilor din județ…  dar numai în momentul în care se vor înregistra temperaturi de peste 10 grade Celsius. Perioada aceea a trecut, desigur, iar muncitorii angajați de către CJA s-au pus, teoretic, „pe treabă”.

  Cam cât de serios s-au pus pe treabă, se observă dacă ne uităm pe drumul Sebiș – Beliu… și nu numai. La aceeași postare menționată mai sus, cineva comentează că la fel este și pe drumul dintre Buteni și Chisindia, iar altcineva semnalează cu indignare că pe drumul Măderat – Căsoaia nu s-a făcut altceva decât să se astupe gropile cu pietricele.

  Cine e de vină? Muncitorii care execută „lucrarea” (orbește sau efectiv cu un dezinteres total) sau cei care dau ordinul de sus?

  Cine sunt iresponsabilii, incompetenții sau chiar nesimțiții? Muncitorii care rezolvă problema după capul lor, superficial și cât mai rapid posibil… sau cei care comandă o lucrare și consideră că și-au făcut treaba? Vorba aia, „las’ că merge ș-așa!”…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Drumurile fac parte din sistemul național de transport. Drumul judetean amintit in articol este un drum drum de interes județean.Drumurile de interes judetean apartin judetului. Administrarea drumurilor judetene este asigurta de catre consiliile judetene.Consiliu Judetean Arad este singurul administrator si responsabil de calitatea drumurilor judetene, sau nu?Un mare procent din accidentele produse pe drumurile judetene au ca si explicatie calitatea deplorabila acestora.Daca s-ar dori cu adevarat o analiza corecta si onesta a accidentelor cauzate de starea proasta a acestor cai de rulare, in ultimii 20 de ani, sumele cu titlu de despagubiri pe care administratorul ar trebui sa le achite, ar fi imense!Nimeni nu doreste acest lucru, fiindca RO este doar o ‘’zona’’ unde traiesc indivizi, nimic mai mult.Drumurile judetene din Arad sunt o rusine pentru administratie si asa vor ramane.Noi, fraierii cu plata la buget, o sa avem drumuri judetene decente peste 400 de ani, cand tot Occidentul o sa zboare, si iarasi ramane decalajul la fel.Jenanta situatie, penibila, chiar no comment.O seara buna!

   +7 voturi
   +1
   -1
  2. Comentariile sunt de prisos ca doar cei puși la consiliul județean credeți voi ca și citesc aceste postări nici gând ca au frigiderul plin și nu ii interesează nici pe departe sa facă drumuri sa facă ceva pentru comunitățile acestui județ.
   E la fel peste tot ca și la mentorul lor de la primăria Arad stam 4 ani ne facem treaba iar pe prosti de alegători dai în mama lor ca se descurca ce dacă mor în accidente ce noi le-am provocat.
   Asa suntem tratați noi cei cu votu adică au pus stampila chiar au și pretenții. Ca noi nu facem nimic stam bine mersi pe salarii crase și mai dai dracului ca se descurce noi nu avem nici o obligație ce dacă ne-au votat.
   “Numa bine”

   +2 voturi
   +1
   -1
  3. S a scris în articol de pietricelele ” de pe drumul Măderat -Agrişu Mare -Căsoaia ….Piatra a fost pusă de către un grup de locuitori din Agrişu Mare nu de cei de la consiliu Județean lucru ăsta îl facem de 2 ani pentrucă nu ni se repară cu asfalt .

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.