Bye, bye, țânțar! Începe dezinsecţia!

  de Special Arad | 24 June 2016, 4:51 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Primăria Municipiului Arad, împreună cu S.C. Polaris M Holding S.R.L., anunţă începerea acţiunii de dezinsecţie pe raza municipiului Arad, care va fi executată cu substanţe omologate de către Ministerul Sănătăţii.

  Substanţele nu afectează oamenii şi animalele şi au efect strict asupra ţânţarilor.

  Întrucât lucrările pot fi executate numai în condiţii meteo favorabile, S.C. Polaris M Holding S.R.L. anunţă că această operaţiune va fi demarată în data de 27.06.2016. Dacă starea vremii o va impune,  acţiunea se va putea prelungi până în  data de 30.06.2016.

  Tratamentele vor fi efectuate cu ajutorul aviaţiei utilitare.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cea mai ineficientă metodă este cea aleasă ca soluție! dar cea mai scumpă, bine înțeles.

   Din nou o „demonstrație în forță” de cât de idioți pot fi cei ce administrează banii cetățenilor. Sorry, expresia aleasă este „dulce” față de ignoranta si aroganța cu care sunt „serviți” cetățenii Aradului.
   Dar când toată lumea normală la cap, atacă problema țânțarilor la sol, la Arad ea este și va rămâne nerezolvată din aer.

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Pe cand o „dezinsectie” si impotriva fumului de cauciucuri cu care ne ineaca tiganii de la fer vechii si cei din apropierea sediului si cel de la ultimul salas ,de la cotitura Muresului spre padure de pe Marului cu care suntem obligati sa convetuim inghitind fumul mai nou de vreo 4 luni numai pe TIMPUL NOPTII sa sa ne sufocam atunci cand deschidem geamurile ca sa intre racoarea serii?! ori de aici nu pica nimic…acum ! de aici si dezinteresul autoritatilor! Sa le fie rusine!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.