joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Buzoienii: „O echipă bună i-ar fi dat UTA-ei un sec 3-0 și ar fi trimis-o un an în liga a doua”

  de Lucian Dănilă | 29 mai 2023, 10:56 AM | Sport

  1

  Fanii Gloriei Buzău, dar și jurnaliștii locali, regretă rezultatul pe care l-a obținut echipa lor favorită în meciul de baraj cu UTA, meci disputat ieri pe arena din Crâng. „Aproape că nici n-ar fi visat suporterii Gloriei să prindă la baraj o adversară care să se prezinte atât de slab precum UTA”, scriu cei de la buzoienii.ro.

  Penetrabili în apărare, lenți (ca și noi), fără vlagă în atac, utiștii au jucat în Crâng precum o formație de locurile 5-6 în divizia B.

  O echipă bună i-ar fi dat azi UTA-ei un sec 3-0 și ar fi trimis-o un an în liga a doua.

  Din păcate și Gloria a fost la fel de slabă, mai ales în repriza a doua, când ai noștri doar s-au apărat, deși aveau nevoie de gol pe teren propriu.

  Iar schimbările au fost ca vai de ele, Godwin – mai mult pe jos, iar Șuteu – depășit de importanța meciului (trebuie mult amatorism ca să-l dai afară din lot pe Vali Munteanu ca să joci la baraj cu Șuteu).

  La Arad, UTA are 90% șanse să câștige, măcar un penalty sub presiunea publicului și tot va da golul izbăvitor”, scriu cei de la buzoienii.ro.

  Așa cum am scris și ieri, prestația Bătrânei Doamne a fost jalnică în partida de ieri, lucru taxat și de suporterii deplasați de la Arad. La finalul partidei, aceștia au avut câteva discuții mai aprinse cu jucătorii antrenați de Rednic, reproșându-le lipsa de atitudine la un meci de asemenea importanță.

  Partida retur dintre UTA și Gloria Buzău se va disputa duminică de la ora 21.00 pe arena „Francisc Neuman” din Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. La UTA trebuie o schimbare profundă !
   Trebuie schimbat acționariatul, investitorii arădeni ar trebui atrași și nu respinși, politicul să nu mai intervină mai mult decât este necesar !
   Promovat tinerii arădeni care după un rodaj de 2-3 ani vor face față punând osul din respect pt istoria acestui club uriaș !

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.