Burleanu schimbă sistemul de punctare la ligile inferioare!

  de Tudor Bogdan | 8 April 2014, 10:21 AM | Sport

  0

  Noul președinte al FRF a observat, și el, faptul că actualul sistem de punctare folosit la ligile inferioare este unul foarte complicat și care a generat paradoxuri prin care unele echipe au ajuns să fie avantajate la… înfrângere!

  Play-off-ul şi play-out-ul vor rămâne şi din sezonul viitor. Preşedintele Răzvan Burleanu a anunţat că a propus pentru sezonul următor al ligii secunde un campionat format din două serii de câte 12 echipe la finalul căruia se va merge din nou la play-off şi play-out, însă, de această dată, se va intra cu toate punctele obţinute până atunci, nu ca până acum, când se ia în considerare doar rezultatele dintre echipele calificate în acea etapă premergătoare promovării, sau retrogradării.

  La Liga a 3-a, Burleanu a propus şase serii de câte 14 echipe. Mai mult, preşedintele FRF a anunţat că, din sezonul viitor, meciurile din Liga a 3-a se vor disputa sâmbăta şi nu vinerea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.