Bulibășeală la mersul trenurilor. Călătorii, scoși din sărite la Gara CFR Arad din cauza „inaugurării oficiale” a peroanelor

  de Special Arad | 26 august 2016, 9:02 PM | Știri Arad

  0

  Începând cu ziua de ieri, oamenii care au optat să se deplaseze cu trenul din Gara CFR Arad, au avut parte numai de surprize neplăcute: trenurile au sosit pe alte peroane decât cele planificate, altele au avut mari întârzieri sau nici n-au mai ajuns.

  Motivul? Potrivit informațiilor pe care le-a oferit o vânzătoare de bilete a Regiotrans, ieri se realizau probe în vederea inaugurării oficiale a peroanelor 1,2 și 3, lucru care s-a făcut astăzi. Călătorii au fost nevoiți să aștepte foarte mult până la sosirea trenurilor. De exemplu, trenul de ora 16 către Nădlac nu a mai sosit deloc, iar trenul de 17:40 a plecat la ora 18:00. Un lucru deloc plăcut pentru cei care lucrează în municipiu, dar locuiesc în altă localitate.

  Și trenul Inter Regio 1822, în direcția Arad- Mangalia, a avut o întârziere de 1 oră și 30 minute, la plecarea din punctul de formare din Arad, tot din același motiv.

  Harababura produsă ieri a fost însă oarecum explicabilă, călătorii înțelegând că este vorba de executarea unor teste. Problema nu s-a oprit însă ieri. Chiar dacă astăzi arădenii s-au putut bucura de încă 3 peroane deschise oficial, fericirea a rămas doar la nivel teoretic, deoarece decalajul și încurcătura s-a extins și astăzi.

  „Am stat o oră în plus ca să aștept trenul! Trebuia să vină la 17:40 și abia la 18:30 a plecat! M-am întors la caserie să-mi cer banii înapoi, împreună cu mai mulți oameni, dar ne-au trimis înapoi pe peron. Difuzorul anunța că vine pe peronul 1… Chiar în ultima secundă au anunțat că a venit pe peronul 3! Toți oamenii înjurau. A trebuit să fugim repede pe peronul celălalt ca să nu pierdem trenul, asta după ce am așteptat atâta!”, ne-a spus o semlăcană, vizibil iritată de situație.

  Decalajul s-ar putea extinde chiar pe o perioadă de o săptămână, potrivit spuselor unui controlor de bilete.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.