Bucătărie arsă într-o casă din Chișineu-Criș

  de Special Arad | 28 February 2023, 5:50 PM | Chişineu Criş | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Pompierii militari ai Detașamentului Ineu – Garda 2 Chișineu-Criș au intervenit, în această după-amiază, în jurul orei 16:00, cu o autospecială de intervenție și salvare la înălțimi, o autospecială de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din orașul Chișineu-Criș, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

  La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta în bucătăria casei, cu degajări mari de fum la nivelul mansardei.

  Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat prompt, în limitele găsite. În urma flăcărilor, a fost afectată bucătăria casei cu bunurile aflate în interior pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, iar pereții mansardei au fost degradați.

  Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric, produs la un aparat electrocasnic din bucătărie, potrivit ISU.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.