luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bucătărie arsă într-o casă din Chișineu-Criș

  de Special Arad | 28 februarie 2023, 5:50 PM | Chişineu Criş | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Pompierii militari ai Detașamentului Ineu – Garda 2 Chișineu-Criș au intervenit, în această după-amiază, în jurul orei 16:00, cu o autospecială de intervenție și salvare la înălțimi, o autospecială de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din orașul Chișineu-Criș, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

  La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta în bucătăria casei, cu degajări mari de fum la nivelul mansardei.

  Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat prompt, în limitele găsite. În urma flăcărilor, a fost afectată bucătăria casei cu bunurile aflate în interior pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, iar pereții mansardei au fost degradați.

  Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric, produs la un aparat electrocasnic din bucătărie, potrivit ISU.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.