Bubuie tunurile Consiliului Județean asupra conducerii Companiei de Apă Arad! Se comandă audit extern

  de Special Arad | 3 septembrie 2015, 11:50 AM | Administraţie | Știri Arad | Topic special

  6

  Știri Arad. Ceea ce anticipam în momentul în care am publicat lista salariilor nesimțite de la Compania de Apă Arad, se va întâmpla. Proiectul de hotărâre privind aprobarea efectuării unui audit extern la S.C. Compania de Apă Arad S.A.pe care astăzi consilierii județeni sunt puși să îl voteze, la propunerea președintelui interimar Adrian Țolea, marchează, cum spuneam și în titlu, debutul războiului direct, cu tunul, declarat de CJA (de când Ioțcu a dispărut din peisaj…) Companiei de Apă Canal Arad.

  Binomul Falcă-Țolea nici nu s-a sfiit să-și ascundă dorința, ce-i drept nedeclarată oficial, decât în anumite medii, că urmează ca actuala conducere a Companiei să fie desființată, directorul general, Gheorghe Bănățean, dând cu flit, de multe ori, tot ceea ce nu venea ca solicitare din partea lui Nicolae Ioțcu. Adică, ignorându-l practic pe primarul Gheorghe Falcă.

  Așadar, Adrian Țolea propune consilierilor județeni următoarele:  să se aprobe efectuarea unui audit extern la S.C. Compania de Apă Arad S.A. în următoarele domenii: – Resurse umane – perioadă auditată: 1 ianuarie 2012 – 31 august 2015 – Derularea procedurilor de achiziţii publice – perioadă auditată: 1 ianuarie 2012 – 31 august 2015 Gestionarea litigiilor aflate pe rolul instanţelor judecătoreşti şi punerea în executare a hotărârilor judecătorești – perioadă auditată: 1 ianuarie 2012 – 31 august 2015. Serviciile de audit extern se contractează de Judeţul Arad prin Consiliul Judeţean Arad în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii.

  Urmează, așadar, zile negre pentru conducerea Companiei de Apă Arad, zile în care s-ar putea să avem parte de imense surprize, și cu privire la persoane destituite dar și să aflăm mai multe despre ce s-a întâmplat în ultimii ani în această societate controlată în atâția ani, nu de statul român, ci de Nicolae Ioțcu și Adrian Nedelciu – ambii inculpați în dosarul „Mită la vârful CJA”.

  Revenim cu motivația oficială a președintelui interimar al CJ Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Uite ca eforturile dvs nu ramân fără rezultat. Noi, cititorii de rând, cunoaștem in esența ei problemele de la aceasta vaca de muls, vestita comp de apa Arad. Procurorii trebuie sa-l ia de urechi pe penalul Nedelciu sau pe mustăcios, poate chiar pe Dragan., sa ne spună cum au putut atribui contracte de peste 150 milioane de Euro pentru reabilitarea rețelei de apa, unor MAFIOȚI ca Georgica Cornu sau Caraiman! Va fi devoalat un tun colosal dat bugetului! Nu înțeleg ce așteaptă autoritățile judiciare atât! Pe exact aceeași rețeta au sifonat si Hertanu, cumnatul lui Ponta, alături de Sebastian Ghita deputatul legat ombilical de Ponta, milioane de Euro, cu complicitatea lui Cosma președintele CJ Prahova si a directorului comp de apa de acolo! Ce e așa greu?? Se vede din avion ca au furat, nemernicii ăștia! Cercetați-i si veți vedea cum se vor turna, numaidecât!

   +17 voturi
   +1
   -1
  2. Bravo tovarase prim-secretar…pardon copie…interimar..papusica a lu Mandibula…(a se citii Falca.).. Tie ciuda ca nu primesti Fordul de la compania de apa pe care tu si papusarul ce te coordoneaza (Falca) o tot hulesti prin .cA TU TOLEA ADRIAN doresti sa repeti isprava ta cu accidentul din Podgoria. Cand ai fugit cu ONOARE…DE LA LOCUL ACCIDENTULUI…. CU DEMMISIA TA DE ONOARE…Acum pot sa-l pupi in cur pe pasusarul coordonator al tau , care si a dat si el demisia de onoare cand a fost acuzat de terenurile de la fabrica de zahar..(hai sictir !!!). esti un mare NETREBNIC. Nici macar nu vorbesti cu fratele tau !!! Avorton… asta esti ! TU TU ADRIAN TOLEA NU VORBII DE ONOARE CA TU NU AI… NU AI CUM SA AI CA ESTI O PAPUSA CE TE TRAGE CU SFORI PENALUL FALCA
   raspunde

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.