Brutalitate în bar! Un voluntar Salvamont, bătut de un interlop

  de - | 14 februarie 2018, 2:19 PM | Naţional

  0

  Scene brutale într-un bar din Borşa. Un voluntar al Serviciului Salvamont din localitate a fost bătut de un interlop, în timp ce era la masă cu prietenii. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

  Agresorul a intrat în local şi, după o scurtă discuţie, a început să-l lovească pe salvamontist. Doar intervenţia celor din jur a făcut ca scandalul să nu ia amploare. Salvamontistul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost internat în spital. El spune că va depune plângere la Poliţie împotriva agresorului, cunoscut în oraş pentru comportamentul său violent.

  Sorin Apostol, voluntar Salvamont Borșa: „La un moment dat apare individul, fără nimic, încă dau noroc cu el, se vede şi pe filmare, moment în care a început să mă ameninţe, susţine că am făcut eu ceva afirmaţii la adresa lui total neadevarate, după care m-a prins de ureche şi m-a lovit cu pumnul în faţă.

  – Cine este acest individ?

  – Un interlop local, cu asta se ocupă, e un fel de bătăuș al satului, prost educat, prost crescut, nu se poate discuta cu el, e foarte violent.”

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.