Bricostore Arad se închide! Ia naștere Brico Depot!

  de O. Peniță | 31 august 2014, 9:58 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Grupul britanic Kingfisher, care în primăvara anului trecut a cumpărat cele 15 magazine Bricostore de pe piaţa locală într-o tranzacţie de circa 70 de milioane de euro, va închide cinci unităţi printre care și cel din Arad, pentru a le transforma în depozite sub sigla Brico Depot, proces ce va dura aproximativ trei luni.

  Britanicii au rebranduit în primăvara acestui an magazinele Orhideea şi Pantelimon din Bucureşti, iar de curând grupul a închis şi magazinul din Militari pentru a fi modificat în formatul comercial Brico Depot, folosit de Kingfisher pe pieţele din Spania şi Franţa.

  În aceste condiţii, până la finalul acestui an mai mult de jumătate din magazinele Bricostore (8 din 15) vor fi înlocuite cu depozite Brico Depot, unităţi cu o gamă de produse limitată la 12.000 de articole, un număr de angajaţi mai mic şi un program care începe dimineaţa la ora 7.00, înaintea altor reţele concurente.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.