vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bradul de Paște! Cum îți poți rupe mașina în centrul Aradului? (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 18 aprilie 2016, 2:31 PM | Știri Arad | Strada

  0

  Știri Arad. Mai sunt două săptămâni până la Sărbătorile Pascale, cea mai mare sărbătoare creștină pentru ortodocși. În loc să ne pregătim de iepuraș, cum este obiceiul, se pare că noi, arădenii, ne pregătim cu… bradul.

  Unde se întâmplă acest lucru? Chiar în centrul Aradului, pe strada Nicolae Bălcescu, aproximativ la jumătatea distanței dintre Piața Avram Iancu și Bulevardul Decebal.

  Nu pare foarte mare, dar când am dat în ea am simțit că se rupe mașina în două”, spune unul dintre șoferii care au înjurat câteva minute după ce a lovit cu roata în acea groapă. „Vă rog să o puneți la voi pe site, poate se rezolvă cumva problema, că altfel o să-și rupă alții roțile acolo. Eu am noroc că am o mașină ceva mai mare…”, spune cel care ne-a trimis fotografia.

  Pentru a fi marcată, astfel încât să poată fi evitată, a fost tăiată o creangă de brad și pusă în groapă. Evident, este doar o rezolvare provizorie.

  Hei, autoritățile, credeți că se poate rezolva această problemă într-un timp cât de cât decent? Haideți că știm că puteți, doar suntem în prag de campanie electorală 😉

  balcescu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.