Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie și o acuză că „a încercat în mod intenţionat să îl rănească”

  de - | 8 June 2022, 8:04 AM | Internaţional | Monden

  0

  Angelina Jolie „a încercat în mod intenţionat să îl rănească” pe fostul ei soț, Brad Pitt, când a decis să-și vândă pachetul de acțiuni din podgoria lor unui oligarh rus. Pitt o dă în judecată pe fosta lui soție pentru că și-a vândut partea sa de acțiuni din afacerea cu vinuri de pe domeniul Miraval, pe care cei doi o au din 2008, scrie Digi24, citând BBC News.

  Actorul spune că decizia fostei sale soții de a-și vinde acțiunile unui oligarh rus l-a forțat să se asocieze cu „un străin cu intenții toxice”.

  Jolie nu a răspuns încă public acuzațiilor lui Brad Pitt.

  Brad Pitt susţine că cea de-a doua soţie a lui, actriţa Angelina Jolie, „nu a contribuit cu nimic” la succesul afacerii lor cu vinuri de pe domeniul Miraval şi că a afectat reputaţia acesteia atunci când a decis să vândă jumătatea ei din companie către un partener străin.

  Citește mai mult pe Digi24.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.