Braconier la 18 ani! Un tânăr din Ususău este cercetat pentru braconaj pe un fond de vânătoare din județul Timiș

  de Special Arad | 25 septembrie 2019, 12:29 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Comunicat. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat, ieri, o percheziție pe raza localității Bruznic (comuna Ususău), la domiciliul unui tânăr de 18 ani, bănuit de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic. În urma activităților desfășurate a fost depistată o armă de tir sportiv de calibrul 4,5 și 500 de bucăți alice de același calibru, deținute fără autorizație.  În urma cercetărilor s-a stabilit că cel în cauză, împreună cu un alt tânăr ar fi desfășurat activități ilicite de braconaj pe un fond de vânătoare de pe raza județului Timiș.
  În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.