marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trei braconieri au fost prinși cu un cerb de 300 de kilograme și cu arme neînregistrate în portbagaj

  de Special Arad | 20 septembrie 2014, 4:38 PM | Frumuşeni | Păuliş | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Poliţistii arădeni au prins în flagrant trei bărbaţi bănuiţi că au braconat. Aceştia transportau un cerb de aproximativ 300 de kg şi aveau asupra lor mai multe arme şi cartuşe.

  La data de 20 septembrie a.c., politiştii Secţiei nr. 1 de poliţie rurală au prins în flagrant trei persoane  bănuite că au braconat un cerb de aproximativ 300 de kg.
  In cadrul unei actiuni organizate, politiştii  au depistat, în jurul orelor 01,45,  pe raza localităţii Sâmbăteni, trei barbaţi care transporau cu un autoturism Lada Niva, un cerb comun,  de aproximativ 300 kg.
  In autoturism, politiştii au mai găsit trei arme de vânătoare, două neînregistrate , 25 de cartuşe şi mai multe accesorii specifice pentru vânătoare.
  Din cercetarile efectuate, s-a stabili că cei trei bărbaţi ar fi braconat cerbul   în zona păduriii Frumuşeni-Aluniş, apoi l-au transportat până în localitatea Sâmbăteni.
  De asemenea, s-a mai stabilit ca doar unul dintre cei trei bărbaţi este deţinător legal de armă şi că aceştia nu posedau  autorizaţie pentru vânătoare.
  Cei trei barbaţi, P.Cristian de 38 de ani din Şagu, S.Nicoale de 43 de ani şi G.Samuel de 47 de ani, ambii din Sâmbăteni, au fost retinuţi de către poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie  prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor  şi uz de armă fără drept.
  Actiunea a beneficiat de sprjinul de specialitate al Directiei de Operatiuni Speciale Timis.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.