„Botezul” primei competiții oficiale pentru micuții handbaliști ai CS Inoan Arad

  de Dan Lazăr | 12 februarie 2020, 2:37 PM | Sport

  0

  CS Inoan Arad a fost, la finele săptămânii trecute, printre echipele participante la turneul de minihandbal al Euroregiunii RO 5, care s-a desfășurat la Sala Sporturilor „Victoria”, în organizarea HC Beldiman Arad.

  Echipa de băieți a clubului condus de prof. Adriana Inoan a participat în premieră la o astfel de competiție, astfel CS Inoan reușind, din acest an competițional, să fie activ la toate categoriile de vârstă, începând cu Baby-Handbal și terminând cu seniori, atât la fete cât și la băieți.

  Micuții handbaliști născuți în anii 2009-2010 au debutat curajos într-o competiție națională. „La acest nivel scorul nu se contabilizează și prezența la o Euroregiune îți oferă dreptul de a participa la Festivalul Național de Minihandbal, care se va desfășura în perioada 4-7 iunie 2020, într-o localitate ce urmează a fi stabilită de FRH”, ne-a declarat prof. Adriana Inoan.

  Lotul de sportivi ai CS Inoan Arad i-a cuprins pe: Sărac Răzvan, Corsini Kevin, Boselli Lapo, Pădurean Cătălin, Hajdu David, Potolia Andrei, Vaida Andrei, Ardelean Laurențiu, Ciuciu Vlad, Iacobuț Flavius, Hurezan David, Gal Ianis, Lucea Cristian și Bădan Dan.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.