duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bookfest se deschide miercuri, la Romexpo. 150 de edituri din România şi Republica Moldova sunt prezente

  de - | 29 mai 2024, 8:18 AM | Naţional

  0

  (foto: Facebook / Bookfest)

  Cea de-a XVII-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte Bookfest va fi deschisă oficial miercuri, la ora 12,00, în Pavilionul B2 de la Romexpo, în cadrul unei ceremonii la care au fost invitate înalte oficialităţi din România şi Republica Moldova, transmite Agerpres.

  Într-o ediţie ce reuneşte 200 de expozanţi şi 150 de edituri din România şi Republica Moldova, ţara invitată de onoare în acest an, iubitorii cuvântului scris vor putea asista la peste 400 de evenimente, cărţi noi semnate de Petre Mihai Băcanu, Cristian Tudor Popescu, Gabriel Liiceanu, Radu Paraschivescu, Tatiana Niculescu fiind doar câteva dintre atracţiile Bookfest 2024.

  Şi pentru că acest an e unul cu o încărcătură electorală fără precedent, organizatorii Bookfest anunţă pentru duminică, 2 iunie, la scena Arena, o dezbatere pornind de la întrebarea „Cu ce se ocupă un preşedinte de ţară?”, având în fundal lansarea cărţii „Ce vrem de la preşedintele ţării? Ghid civic pentru alegătorii români”, scrisă de Cristian Preda, Ciprian Mihali şi Sorin Ioniţă. Discuţiile vor fi purtate de Cristian Preda, Sorin Ioniţă şi Gabriel Liiceanu, moderaţi de jurnalistul Ovidiu Nahoi, redactorul-şef al postului de radio RFI România.

  Află programul complet al târgului pe G4Media.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.