miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bombă în politica arădeană! Pistru și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL Arad

  de Andrei Fuliaș | 15 septembrie 2017, 3:11 PM | Politikos | Topic special

  9

  Ceea ce s-a speculat încă de acum câteva luni, atunci când filiala arădeană a Partidului Național Liberal era practic în plin război pentru preluarea frâielor organizației, anume că deputatul Eusebiu Pistru ar putea să părăsească partidul, este pe cale să se petreacă în aceste zile. În primă fază, Eusebiu Pistru și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al Biroului Județean al PNL Arad, dar sunt șanse foarte mari ca deputatul arădean să părăsească și partidul în următoarele zile.

  Contactat de Special Arad, acesta a explicat că își dorește ca acest act al său să fie catalogat ca un semnal de alarmă pentru oamenii din partid și mai ales pentru conducerea centrală a partidului. Pistru este nemulțumit de atmosfera creată în PNL Arad, explicând că de cele mai multe ori în organizație primează interesele de grup și nu cele ale cetățenilor. Totodată, una dintre marile nemulțumiri ale deputatului liberal se îndreaptă către însuși președintele partidului, Ludovic Orban, care deși în trecut era cel mai vehement apărător al statului PNL, dovedește în prezent că și-a schimbat atitudinea și menține o stare de incertitudine în mai multe filiale în care, deși au fost anulate alegerile interne pe motive ce țin de încălcarea statului și regulamentului partidului, sunt menținute vechile conduceri.

  „Da, este adevărat că mi-am depus demisia din funcția de vicepreședinte al PNL Arad. Am făcut acest gest pentru că vreau să trag un semnal de alarmă în organizație și nu numai. Demisia mea vine și în lipsa unui proiect viabil în PNL, prin care să fie atrași oameni noi, din mediul privat, care să vină cu o schimbare, mai ales de atitudine. Există o vorbă veche, una care se potrivește în aceste momente: la vremuri noi, tot noi. Un alt motiv ține de nerespectarea statutului. Curtea de Arbitraj a PNL a luat o decizie acum câteva luni, prin care a arătat clar că alegerile de la Arad nu au fost organizate în mod corect, deci ne-a dat câștig de cauză celor care am contestat alegerile. Ceea ce mă  miră este faptul că domnul Orban, care era cel mai mare apărător al Statutului PNL, după ce a văzut cum mai mulți lideri au călcat în picioare pur și simplu acest statut, acum permite în continuare călcarea în picioare a acestuia”, a declarat Eusebiu Pistru pentru Special Arad.

  Întrebat fiind dacă după demisia din funcția de vicepreședinte al PNL Arad urmează și o demisie din partid, Pistru a explicat că „cred că va urma în cel mai scurt timp, fiindcă nu cred că lucrurile vor fi îndreptate în următoarele zile, din moment ce nu s-a întâmplat acest lucru în atât de mult timp”.

  demisie pistru

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. PNL pierde teren fară Pistru
   .o să vedeți,deoarece Pistru si-a castigat increderea oamenilor de pr colegiul 5 şi nu numai.Pistru mereu a fost în mijlocul oamenilor şi a ajutat multă lume,oriunde merge e inconjurat de oameni cu suflet mare care-l apreciază si care mereu a fost langa el
   Sunt tare curios ce vor face cei care l-au susținut si tot timpul au fost langa el,probabil ca simt o scarba pt Falcă si ceata lui..

   --5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.