Boicot împotriva lui Ioțcu în Consiliul Județean Arad!

  de Andrei George | 16 iunie 2016, 11:57 AM | Culise | Recomandările editorilor

  2

  Ieri, din nou agitație mare în CJ Arad, așa cum e de la începutul săptămânii. La doar trei zile de la revenirea în biroul în care stă președintele instituției, Ioțcu a (și) dispus organizarea unei ședințe extraordinare pentru vineri. Dorea, sărăcuțul de el, cu gândul doar la binele județului, să împartă niște bani pe te miri unde. În total, 1 milion de lei.

  Și atât de extraordinară a fost ședința încât, chiar înainte să scoată la imprimantă documentele necesare, Ioțcu a fost boicotat. „Cum adică? Consilierii județeni PNL nu se prezintă la ședință? Nu-i nimic, facem fără ei! Facem cu pesedeii” – a strigat Ioțcu nervos. „Dar nu se poate, n-avem cvorum. O facem degeaba. Și, în plus, nu e nimic urgent, așa că nu poate fi extraordinară”, i-a răspuns o voce feminină, blândă, caldă… „Când e vorba de bani, e extraordinar totul” – a oftat mustăciosul. Și tot el: „No bine… Atunci, dacă nu am altă treabă, ce-ar fi să mă pun la calculator și să-mi bag vila de la Vladimirescu pe olx…”

  Și-așa a fost anulat tot.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.