Bogdan s-a stins la 31 de ani în urma neatenției unei tinere de 25 de ani. În urma lui au rămas doi copii fără tată (FOTO)

  de Special Arad | 1 June 2017, 9:17 AM | Regional

  0

  Bogdan Todoruț a murit ieri într-un accident produs în Oradea, pe strada Transilvaniei, în care au fost implicate în total trei vehicule: două autoturisme şi o motocicletă, pe motocicletă aflându-se el. În momenul sosirii echipajelor de prim ajutor, motociclistul era în stop cardio-respirator.

  Echipajele medicale au declarat decesul motociclistului, toate încercările de resuscitare fiind în zadar. Bogdan Marcel Todoruţ (foto), era din comuna Nojorid, aflată între Oradea și Arad, avea 31 ani, era căsătorit şi are doi copii, scrie ebihoreanul.ro.

  Potrivit martorilor, motociclistul ar fi venit dinspre Bulevardul Ştefan cel Mare şi a intrat din plin într-un Logan care venea din sens opus şi se încadrase să vireze la stânga, lângă localul Beerhouse. Forţa impactului a fost atât de puternică încât maşina a fost proiectată într-un SUV Hyundai.

  Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, a făcut publice primele concluzii ale cercetărilor efectuate la locul accidentului de poliţiştii rutieri.

  Astfel, accidentul s-a produs la ora 17, la intersecţia străzii Translivaniei cu Bernard Shaw. O şoferiţă de 25 de ani din Oradea care conducea un Logan dinspre strada Corneliu Coposu nu s-a asigurat corespunzător la virajul spre stânga, pentru a intra spre strada Bernard Shaw, scrie BIHOREANUL.

  „Tânăra nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă din sens opus dinspre Bulevardul Ştefan cel Mare de un bărbat de 31 ani din comuna Nojorid, intrând în coliziune cu aceasta”, a explicat comisarul Dinu.

  „În urma accidentului rutier, motociclistul a suferit leziuni care i-au provocat decesul, iar o femeie de 30 ani din Oradea, pasager în primul autoturism, a suferit leziuni uşoare”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

  FOTO: ebihoreanul.ro

  accident-motociclist1

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.