duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bogdan Buta, patronul UNTOLD: „Scenariul SF al unor șantajiști”

  de - | 29 ianuarie 2024, 9:34 PM | Naţional

  0

  (foto: Instagram/Bogdan Buta)

  Bogdan Buta, patronul Untold, a oferit primele declarații după ce a fost acuzat că ar fi abuzat sexual doi minori.

  Milionarul infirmă toate informațiile apărute în presă și susține că scenariul este unul SF, iar în spatele s-ar afla mâna unor șantajiști.

  Bogdan Buta susține că nu va „coborî în această mocirlă”, ci va apela la justiție ca singura formă de interacțiune cu cei care au complotat împotriva lui.

  „Adevărul este următorul și foarte simplu. Scenariul SF complotat și prezentat în material este doar rezultatul unor minți bolnave, a unor șantajiști și infractori de cea mai joasă speță. Dacă cineva vrea să se coboare la nivelul acestei mizerii este alegerea fiecăruia. Eu nu voi coborî în această mocirlă, ci voi alege calea justiției ca singura formă de interacțiune cu acești infractori. Nu va mai exista nicio altă poziție sau interacțiune pe subiect, decât procese sau plângeri penale”, a declarat Bogdan Buta.

  IPJ Cluj și Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj s-au autosesizat cu privire la acuzaţiile la adresa lui Bogdan Buta. Antreprenorul este acuzat în presa locală că ar fi agresat sexual, în anul 2021, doi minori.

  sursa: Știri pe surse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.