duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Bogdan Ardelean, tânărul de 30 de ani care a picat de la înălțime în Biserica Ortodoxă din Curtici, a pierdut lupta… A murit azi dimineață

  de Alin Olteanu | 28 februarie 2024, 9:53 AM | Povești despre oameni | Știri Arad | Topic special

  0

  Ieri s-au împlinit cinci săptămâni de la producerea accidentului groaznic în Biserica Ortodoxă din Curtici, în care Bogdan Ardelean, ginerele preotului paroh Liviu Iștoc, a picat în gol de la o înălțime de șapte metri. Din păcate însă, în această dimineață, inima tânărului nu a mai rezistat și s-a oprit. Rănile grave suferite și operațiile care au urmate accidentului au slăbit inima tânărului de 30 de ani, despre care nimeni din Curtici nu are o vorbă de rău de spus.

  Imediat după accident, Bogdan a fost transferat la Timișoara, acolo unde, până astăzi, s-a luptat pentru viața sa. Din păcate, a fost învins…

  Vă reamintim că tânărul a încercat să își ajute socrii (părintele Iștoc și soția acestuia) care făceau curat în biserică -fiind așteptată o comisie a Arhiepiscopiei Aradului, care aprobă finanțările pe anul 2024. Bogdan nu a văzut, fiind destul de întuneric în biserică, o gaură prin care cei care pictează urcă sau coboară gălețile cu material și astfel a picat de la o înălțime de aproximativ șapte metri.

  Citește și: Vestea bună a zilei: a treia oară poate fi cu noroc în Piața Catedralei

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.