Gică Hagi: „Cum să fie fundașul central cel mai bun din echipa mea?”

  de Lucian Dănilă | 20 noiembrie 2021, 8:17 PM | Sport

  0

  Gică Hagi a vorbit despre multe subiecte imediat după meciul cu UTA. Întrebat mai mereu despre echipa națională, fostul mare fotbalist a vorbit mai puțin despre jocul echipei sale, Farul, cu UTA, meci încheiat la egalitate, scor 0-0.

  „Ne-am dorit, am început meciul foarte bine, cred că meritam mai mult cel puțin în prima repriză. Puteam să fim mai bine în fața porții. A doua repriză, confuză. Mingea venea la atacanți, de la atacanți mingea venea înapoi. N-am creat superioritate în față. Nici cei care au intrat de pe bancă n-au adus ce trebuie”, a declarat Hagi la flash-interviuri.

  Ionuț Larie (34 de ani, fundaș central) a fost desemnat jucătorul meciului, iar Hagi a tras un semnal de alarmă: „De la mijloc în jos ai mei au fost cei mai buni. Jucătorul meciului a fost Larie… Cum să fie fundașul central cel mai bun din echipa mea la un meci acasă?!”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.