duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  BMW rupt în bucăți! Doi tineri au murit fiind aruncați la 15 metri de mașină

  de Special Arad | 6 iulie 2015, 1:06 PM | Naţional

  0

  Un grav accident rutier a avut loc ieri în apropiere de Pașcani. Potrivit martorilor, un autoturim BMW mergea cu peste 150 de kilometri la oră. Autoturismul s-a făcut bucăţi însă şoferul gălăţean a scăpat doar cu câteva răni uşoare.

  Un accident rutier foarte grav, soldat cu moartea a două persoane, a avut loc ieri, pe drumul european E85, în apropiere de oraşul Paşcani. Potrivit poliţiştilor ieşeni, la ieşirea din localitatea Mirosloveşti, într-o curbă, un şofer în vârstă de 23 de ani din Galaţi,  a pierdut controlul asupra autoturismului BMW pe care-l conducea cu viteză foarte mare şi a intrat frontal într-un copac, scrie Adevărul.

  Potrivit martorilor, maşina circula cu peste 150 de kilometri la oră. Impactul a fost atât de violent încât maşina s-a făcut bucăţi. Pur si simplu s-a desfăcut în două pe toată lungimea, după cum se poate vedea din fotografiile de mai jos! În ciuda coliziunii frontale, şoferul a scăpat cu răni uşoare, protejat fiind de air-bag-uri şi de centura de siguranţă. În schimb, din nenorocire, cei doi pasageri de pe bancheta din spate a maşinii au murit pe loc. Ei au fost proiectaţi, în urma coliziunii, la peste15 metri de maşină.

  FOTO: adevarul.ro

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.