sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  BMW căutat în Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră din P.T.F. Nădlac II

  de Special Arad | 31 ianuarie 2022, 5:35 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit un autoturism marca BMW Seria 5, în valoare de 6.300 de euro, căutat de autorităţile din Germania.

  În data de 28.01.2022, în jurul orei 23.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean român, în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca BMW Seria 5.

  La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania în luna decembrie a anului trecut.

  Autoturismul, în valoare de 6.300 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.