sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Blocajul de pe Drumul Național Arad – Deva de la Căpruța, cauzat de un TIR, s-a rezolvat în timp record!

  de Special Arad | 25 iulie 2017, 8:40 AM | Știri Arad

  4

  Știri Arad. Șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și a derapat pe DN 7, lângă Căpruța (la kilometrul 480), în urmă cu zece minute. Cauza, cel mai probabil, este carosabilul umed, având în vedere furtuna din această dimineață.

  Circulația, susțin martorii – dar se poate observa și din imaginea postată pe Radar ARAD (Facebook) –  este blocată, însă polițiștii le sugerează șoferilor să folosească varianta de ocolire „pe dreapta”, pentru mașinile mici.

  Se așteaptă sosirea unor utilaje care să scoată TIR-ul.

  UPDATE – Autoritățile au intervenit ferm și au repus autotrenul pe drum în timp record. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 8:45, traficul rutier a fost reluat pe DN7 Arad – Deva, la kilometrul 480, în zona Căpruţa. Nu au fost victime.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.