sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu la etajul 3 al unui bloc de pe strada Avrig, în municipiul Arad

  de Special Arad | 22 iunie 2023, 8:36 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă ISU)

  Comunicat ISU. În această dimineață, în jurul orei 06:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc din municipiul Arad, strada Avrig.

  De îndată, la locul evenimentului au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială pentru descarcerare.

  La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul instalației electrice a centralei termice, propagat la două elemente de mobilier, pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați, cu degajări de fum.

  Incendiul a fost localizat și lichidat prompt de către pompierii arădeni, limitând astfel pagubele materiale.

  Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Proprietarii apartamentului, un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de aproximativ 60 de ani, s-au autoevacuat în condiții de siguranță înainte ca forțele de intervenție să ajungă. De asemenea, alte 4 persoane din apartamentele învecinate s-au autoevacuat. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

  Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.