sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Blestemată” de accidentele rutiere de pe stradă, o grădiniță din Arad a cerut înființarea unei treceri pentru pietoni

  de Andrada Bobiș | 16 februarie 2023, 4:19 PM | Știri Arad

  0

  În urma solicitării din partea unei grădinițe private din municipiu către Comisia de Sistematizare a Circulației din Arad, în legătură cu înființarea unei treceri pentru pietoni pe strada Dr. Ion Rațiu, răspunsul a fost unul favorabil.

  Vestea bună este că această trecere pentru pietoni care va fi marcată pe strada Dr. Ion Rațiu colț cu Gheorghe Doja, cu semnalizare luminoasă va crește nivelul de conștientizare a șoferilor de a conduce prudent în zona respectivă, unde este o unitate de învățământ.
  Vă amintim că doar în ultimele luni în acea zonă au avut loc foarte multe accidente rutiere. Viteza excesivă și neacordarea de prioritate au fost cauzele principale în majoritatea cazurilor producerii respectivelor evenimente rutiere.
  Din ceea ce am aflat pe surseC, urmează să se facă comanda la operatorul care va realiza lucrarea, ca apoi aceasta să fie realizată.
  Noi suntem optimiști și sperăm ca la începutul acestei primăveri marcarea acestei treceri de pietoni cu semnalizare luminoasă să fie realizată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.