duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bizonii de la 11:00 în efect – Gălăgie pe B-dul Revoluției: au blocat intrarea într-o curte și au înnebunit circulația

  de Tomck@t | 23 mai 2014, 11:42 AM | Știri Arad | Strada

  0

  Șoferul unui Peugeot argintiu și-a parcat mașina la intrare într-o curte de pe B-dul Revoluției, în zona Teatrului, blocând circulația timp de mai bine de jumătate de oră. După cum se vede de pe poză, mai întâi a parcat acolo un microbuz care furnizează apă plată, după care singura ieșire, respectiv intrare rămasă a fost blocată de bizonul de la 11:00… 

  Mașina acestei specii bizare, numit „bizon” în limbajul urban („animal rumegător sălbatic din familia bovinelor, cu fruntea mare, bombată” – explică DEX-ul) a blocat intrarea într-o curte și s-a format o coadă de mașini care voiau să iasă și altele care să intre, stând ca elefanții torpilați pierduți în junglă și „trompetând” din claxoane frenetic, minute în șir. Văzând că „erbivorul” e surd sau paște fericit fără deranj, unii s-au plictisit și s-au dus mai departe. După un timp a venit și un polițișt care a notat numărul de înmatriculare și a plecat. 

  Abia acum 10 minute, bărbatul a ieșit super senin, s-a urcat în mașină și ciau calu’. Like a boss… mânca-ț-aș rația de iarbă, bă, boule!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.