Bizonii de la 11:00 în efect – Gălăgie pe B-dul Revoluției: au blocat intrarea într-o curte și au înnebunit circulația

  de [email protected] | 23 mai 2014, 11:42 AM | Știri Arad | Strada

  0

  Șoferul unui Peugeot argintiu și-a parcat mașina la intrare într-o curte de pe B-dul Revoluției, în zona Teatrului, blocând circulația timp de mai bine de jumătate de oră. După cum se vede de pe poză, mai întâi a parcat acolo un microbuz care furnizează apă plată, după care singura ieșire, respectiv intrare rămasă a fost blocată de bizonul de la 11:00… 

  Mașina acestei specii bizare, numit „bizon” în limbajul urban („animal rumegător sălbatic din familia bovinelor, cu fruntea mare, bombată” – explică DEX-ul) a blocat intrarea într-o curte și s-a format o coadă de mașini care voiau să iasă și altele care să intre, stând ca elefanții torpilați pierduți în junglă și „trompetând” din claxoane frenetic, minute în șir. Văzând că „erbivorul” e surd sau paște fericit fără deranj, unii s-au plictisit și s-au dus mai departe. După un timp a venit și un polițișt care a notat numărul de înmatriculare și a plecat. 

  Abia acum 10 minute, bărbatul a ieșit super senin, s-a urcat în mașină și ciau calu’. Like a boss… mânca-ț-aș rația de iarbă, bă, boule!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.