Bizbox cu Adrian Pică la Scienta

  de Special Arad | 13 august 2014, 1:27 PM | Știri Arad

  0

  Grupul #GCM și partenerii săi au plăcerea să vă invite la a II-a ediție de Bizbox, un spin-off al evenimentelor Chatbox, organizată pe 21 August, ora 19:00, în cadrul librăriei Scienta.

  Un eveniment dedicat viitorilor antreprenori, startup-iștilor și de ce nu, visătorilor! Organizatorii vă aduc și de această dată un speaker aparte și anume, Adrian Pică; un antreprenor român, dezvoltator de servicii online în Roma, având sediul deschis la Londra. Plus, un activist al comunității române și facilitator a nenumăratelor evenimente Startup Weekend atât în țară cât și în alte colțuri ale lumii.

  Cei prezenți vor lua parte unei prezentări despre antreprenoriatul online după care se vor desfășura discuții libere în privința clădirii unui astfel de business chiar și fără anumite cunoștințe ce mulți le gândesc necesare. De asemenea, se va discuta despre startup-uri online, oportunități de învățare și finanțare.

  Cunoștințe dobândite în urma participării:
  Veți afla ce este un startup și un accelerator. Ce e un Startup Weekend și de ce acum este momentul ideal ca dumneavoastră să deveniți antreprenor, fără o investiție oarecare.

  Intrare liberă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.